ADVANCED CUSTOM SOFTWARE | BUSINESS MOBILE APPS | ICT BUSINESS CONSULTANCY | WEBSITES

 

Over ons

Wij willen de software partner zijn van onze klanten. Daarom streven wij naar klantrelaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en een gezonde zakelijke verstandhouding.

Smartcoding is een software bedrijf wat al enkele jaren bestaat. Het bestaat uit werknemers die meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van software ontwikkeling, professionals die zich richten op het vinden van praktische oplossingen voor de IT problematiek binnen het Surinaams bedrijfsleven. Waar standaard softwarepakketten uit het buitenland vaak geen oplossingen bieden, richt Smartcoding zich op het vinden van praktische oplossingen voor het bedrijfsleven en vele organisaties in Suriname.

We bouwen gebruiksvriendelijke en schaalbare software oplossingen. We kunnen de meest gebruikte project methodieken hanteren voor het bereiken van onze projectdoelen (PMBOK/Prince2/Agile). Uiteindelijk ligt het in de bedoeling ICT-oplossingen te leveren die geheel voldoen aan de eisen van de klant.

Onze professioneel kwaliteitssysteem en flexibele houding zorgen ervoor dat we alle projecten succesvol afronden. We werken in een goede en gezellige werkomgeving waarbij de kerncompetenties liggen bij software ontwikkeling in een MS Windows omgeving, aangevuld met kennis van onder andere databases, networking, mobile development, websites en intranet applicaties. Onze kwaliteiten en vaardigheden komen het beste tot hun recht in een multidisciplinaire omgeving. Projecten waarbij analyse, ontwerp, ontwikkeling en implementatie worden uitgevoerd liggen ons het meest.

Onze kennis en ervaring zijn de afgelopen jaren toegepast in verschillende soorten projecten en voor verschillende opdrachtgevers. Hoewel we ervaring hebben in Java (eclipse omgeving) gaat onze voorkeur uit naar de Microsoft .Net omgeving in Visual Studio. Zowel C# als VB.Net hebben weinig geheimen voor ons.

We zijn proactief en sociaal ingesteld, service en oplossingsgericht, leergierig en nemen graag initiatief

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.