Portfolio

 
 
Smartcoding (voormalig “Your Solutions” ) heeft ervaring met het analyseren, bouwen en implementeren van software in diverse branches. Diverse consultancy opdrachten hebben onze klanten een beter inzicht gegeven van hun informatiestromen en informatiebehoeftes, binnen afzonderlijke afdelingen en tussen afdelingen onderling.
 
Onze opdrachtgevers beslaan een breed spectrum. Voor meer gedetailleerde informatie volgt u de onderstaande links.

Consultancy

Naast de consultancy in de hierboven gespecificeerde branches, heeft Smartcoding ook samen met IBM Netherlands Antilles, Aruba & Suriname een opdracht uitgevoerd voor de Surinaamse overheid. Deze is gefinancierd door de Inter-American Development (IDB). Smartcoding heeft samen met Oldelft Benelux Dycom software ondersteund voor de 2 grootse ziekenhuis in Suriname.

HRM & Salaris oplossingen

Analyse, ontwerp en architectuur van een HRM pakket gebouwd met Access en SQL Server. De architectuur was oorspronkelijk gebouwd als file-server systeem wat systematisch wordt omgezet naar een echte client-server omgeving.

MOBILE SOFTWARE

Smartcoding heeft voor een Nederlands bedrijf voor een periode van 2 jaar mobile apps gemaakt. Het betreft een medische communicator voor mensen met een communicatieve handicap en een app voor trainers, spelers en elftal leiders in het voetbal.