Portfolio – Windows maatwerk software

Maatwerk softwareontwikkeling

Smartcoding heeft vele maatwerkprojecten afgerond, teveel om hier allemaal weer te geven. Maatwerkproducten worden gekenmerkt door een traject van informatie behoefte analyse tot en met implementatie van de voltooide software. Smartcoding ontwikkeld de oplossing op basis van een analyse en nadat de klant een functioneel ontwerp van de te bouwen software heeft goedgekeurt. De klant weet dus al voor de daadwerkelijke ontwikkeling wat hij gaat krijgen.

Smartcoding levert de software bij voorkeur modulair uit. De klant kan daardoor al tijdens de ontwikkeling deel-acceptatie testen uitvoeren. Nadat de volledige oplossing is geleverd kan Smartcoding trainingen voor de eindgebruikers verzorgen. Ook behoort technisch onderhoud na de oplevering tot onze dienstverlening.

Door gebruik te maken van moderne remote desktop oplossingen, zijn wij in staat  technische en functionele ondersteuning aan de klant te bieden op afstand.

Voorbeelden van maatwerk

Dolphins

Voor een opdrachtgever is een goederen overslag registratie systeem gebouwd. Een Agency ERP voor de goederenstroom in de haven van Paramaribo. Het systeem heeft zich ontwikkeld tot een product waarbij douane documenten kunnen worden geproduceerd en gegevens van goederen uit andere systemen automatisch kunnen worden verwerkt.

Notarieel Informatie Systeem

Software voor de notaris in Suriname. Het systeem wordt modulair gebouwd waarbij de eerste modules van cliënt registratie zijn opgeleverd. Het systeem digitaliseert de dossiervorming van het notariaat waarbij ook de noodzakelijke papieren stukken in gedigitaliseerde vorm beschikbaar zijn uit oogpunt van efficiëntie.

Voorraad systeem

Aan een vleesverwerkend bedrijf heeft Smartcoding een voorraad systeem geleverd. De software is gekoppeld aan een weegsysteem, zodat wanneer producten gewogen worden ze automatisch in de voorraad worden opgenomen. De software bevat orderbeheer, distributie beheer en klantregistratie. De software heeft export mogelijkheden om gegevens in het door het bedrijf gebruikte financiële pakket in te lezen.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor oplossingen binnen uw organisatie